ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

https://contradystopia.blogspot.com/2022/02/blog-post_28.html

Posted on Φεβρουαρίου 28, 2022 by Contra Dystopia

Χθες το απόγευμα καμιά 20αριά τραμπούκοι, με υγειονομικές μάσκες τύπου γουρουνιού (FP2) αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί / αναρχικές» εισέβαλαν στο ΑΚΝ σε βιβλιοπαρουσίαση του Φώτη Τερζάκη, νομίζοντας ότι κάνουν «παρέμβαση» σε εκδήλωση της ομάδας μας.
Αυτό που οι ίδιοι καλούν «παρέμβαση» βέβαια δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ένας φτηνός τραμπουκισμός με ύβρεις για τη μη χρήση μάσκας και προκλήσεις σε σωματική βία, ενώ έφτασαν στο σημείο πριν αποχωρήσουν άπραγοι να φτύσουν τον κεντρικό ομιλητή, Φώτη Τερζάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα άτομα αυτά, χωρίς να τολμούν καν να πουν αν και ποιες ομάδες εκπροσωπούν, τραμπουκίζουν (βλ. https://contradystopia.blogspot.com/2022/01/blog-post_45.html). Μιλάμε για άτομα με ξεκάθαρη φασιστική νοοτροπία και συμπεριφορά, ανίκανα όχι απλά να σεβαστούν την ελευθερία του λόγου των άλλων, αλλά ακόμα και να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε απόπειρα διαλόγου.
Φώναξαν τα συνθήματά τους, προϊόν τυφλής αναπαραγωγής της κυβερνητικής προπαγάνδας, μοίρασαν το παραληρηματικό, ανορθόγραφο κι ασύντακτο κείμενό τους (μια μείξη θανατολογίας με ταξική ανάλυση επιπέδου δημοτικού συνδυασμένη με την προσποιητή αγωνία τους για το ΕΣΥ, το οποίο είχαν χεσμένο 2 χρόνια τώρα) κι εν τέλει αποχώρησαν κι η εκδήλωση προχώρησε κανονικά.
Είναι η πρώτη φορά που ανώνυμοι, αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, εισβάλλουν, τραμπουκίζουν και καταπατούν το άσυλο του Α.Κ.Ν. σε μια εκδήλωση που δεν ήταν καν δική μας κι ήταν αποφασισμένη από τη συνδιαχειριστική του Α.Κ.Ν, έχοντας μάλιστα το θράσος να θέτουν ως δικαιολογητική βάση της πράξης τους αυτής την υπεράσπιση του ασύλου!
Κι αυτό προφανώς είναι ζήτημα που αφορά όλο τον χώρο.
Αυτό που είδαμε εμείς χθες με την εισβολή αυτή της νέας, άτυπης πανεπιστημιακής-υγειονομικής αστυνομίας, δεν ήταν παρά η νέα εμπροσθοφυλακή της κυβέρνησης. που απ’ ότι φαίνεται δυστυχώς δεν «φορά» ούτε μπλε, ούτε χακί, ούτε λευκά, αλλά μαυροκόκκινα.
Και επειδή δεν ασχολούμαστε περαιτέρω με την πάρτη τους, αναδημοσιεύουμε την απάντηση της συνέλευσης ενάντια στην βιοεξουσία και την κλεισούρα στο indymedia, με την οποία ταυτιζόμαστε απόλυτα.
Στους δε εισβολείς ένα έχουμε να πούμε:
Η εμβολιολατρεία είναι θάνατος, σκατά στην κοινωνία του θεάματος!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s