Στη Διαδήλωση του Σαββάτου 22/1…Πρωτοβουλία Δράσης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα κατασταλτικά μέτρα

From oxikatastaltika metra on 2022-01-27 14:26

Στη Διαδήλωση του Σαββάτου 22/1

Η Πρωτοβουλία Δράσης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα κατασταλτικά μέτρα συμμετείχε στη συγκέντρωση του Σαββάτου 22/1 στη Βουλή και στην πορεία που ακολούθησε προς τo Υπουργείο Υγείας. Δεκάδες Σωματεία, οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες της Αναρχίας με μαζική συμμετοχή κόσμου πραγματοποίησαν κινητοποίηση με κέντρο την εγκληματική διαχείριση Covid-19 από την ΝΔ.

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με χιλιάδες εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο σε καθεστώς αναστολής ή και απολυμένους, τα πρόστιμα των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους ηλικίας άνω των 60, τα πιστοποιητικά green-pass πειθάρχησης, οι συνεχείς έλεγχοι σε εργασιακούς χώρους – σχολές – καταστήματα, η αυξανόμενη ακρίβεια σε βασικά αγαθά και σε θέρμανση – ενέργεια και όλο το καθεστώς αστυνομοκρατίας και καταστολής καθιστούν την καθημερινότητα των πολιτών μια βάρβαρη συνθήκη επιβίωσης.

Οφείλουμε να παλέψουμε κόντρα στον πυρήνα της ακροδεξιάς πολιτικής του Μητσοτάκη, ενάντια σε διαχωρισμούς, πιστοποιητικά, πρόστιμα, απολύσεις, ακρίβεια, καταστολή. Να δυναμώσουμε τον αντικυβερνητικό αγώνα, βασισμένοι στα ενωτικά στοιχεία μας με οργανώσεις, σωματεία, επιτροπές και κινήσεις πολιτών.

Η Πρωτοβουλία Δράσης μετά την Κοινή Ανακοίνωση με τα σωματεία προχωράει σε κοινή διοργάνωση σύσκεψης σωματείων, συλλογικοτήτων και αγωνιστών την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στο ΕΚΑ στις 6μμ με στόχο την οργάνωση σχεδίου δράσης το αμέσως επόμενο διάστημα με σκοπό την «ανάκληση των αναστολών των 7.500 υγειονομικών».

Εφτάμιση χιλιάδες σε αναστολή – τα νοσοκομεία σε διάλυση!

Δεν υπάρχει Υγεία χωρίς Ελευθερία!

Ακρίβεια ανεργία και αναστολές, την κρίση να πληρώσουν οι καπιταλιστές!

Τσακίζουμε λοκ ντάουν, κορονοϋστερία, κάτω η Νέα Δημοκρατία!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s