Μια απο τις πιο αισχρες εκφανσεις του υγειονομικου απαρχάιτ

https://athens.indymedia.org/post/1617422/

από αντιεμπορευματικα

11/03/2022 11:58 πμ.

Γιατί μια υγειονομικός, οστεοπαθητικός και παιδιατρικη φυσικοθεραπεύτρια εμποδίζεται από το να αναθρέψει όπως επιλέγει το 4,5 ετών παιδί της (με διεθνώς επιστημονικά τεκμηριωμένο και καλύτερο δυνατό τρόπο). Οταν, λόγω τρόπου ζωής που κάνεις, δεν αρρωσταίνεις, το υγειονομικό απαρχάιτ και η επίκληση ψευδούς κατάστασης εκτακτης ανάγκης, συκοφαντιών, ψευδών φημών κτλ κανουν ό,τι μπορούν για να αρρωστήσεις. Η Μόμο, η κόρη μου, είναι πολιτική κρατούμενη, λίγο πριν τα 4α γενέθλια της την απήγαγαν !!!!!!! Eισαγγελέας, κοινωνικές υπηρεσίες και λοιποί αναίσχυντοι κυνηγούν, τρομοκρατούν και γενικά ισοπεδώνουν μονογονεϊκή οικογένεια, κατασκευάζοντας, εντέχνως και επιμελώς, προβλήματα και συκοφαντίες εκεί που δεν υπάρχουν.


Καθόλου δεν μ’ αρέσει να εκτείθεμαι και να εκθέτω όμως η ολοκληρωτική και απάνθρωπη διάλυση της σχέσης μου από εισαγγελέα, κοινωνικές υπηρεσίες κτλ δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή.

Οι νόμοι της φύσης είναι γεγονός ότι υπερτερούν από τους νόμους των ανθρώπων και όποτε ο άνθρωπος αγνοεί αυτό το γεγονός το πληρώνει πολύ ακριβά.

Επίσης, είναι γνωστό ότι η αλυσίδα μετάδοσης και εξάπλωση covid-19 σταματάει, ή έστω αμβλύνεται σημαντικά στην ενδώδυμη φύση και βιοποικιλότητα.

Γιατί μια υγειονομικός, οστεοπαθητικός και παιδιατρικη φυσικοθεραπεύτρια εμποδίζεται από το να αναθρέψει όπως επιλέγει το 4,5ετών παιδί της (με διεθνώς επιστημονικά τεκμηριωμένο και καλύτερο δυνατό τρόπο).

Οταν, λόγω τρόπου ζωής που κάνεις, δεν αρρωσταίνεις, το υγειονομικό απαρχάιτ και η επίκληση ψευδούς κατάστασης εκτακτης ανάγκης, συκοφαντιών, ψευδών φημών κτλ κανουν ό,τι μπορούν για να αρρωστήσεις.

Η Μόμο, η κόρη μου, είναι πολιτική κρατούμενη, λίγο πριν τα 4α γενέθλια της την απήγαγαν !!!!!!! Eισαγγελέας, κοινωνικές υπηρεσίες και λοιποί αναίσχυντοι κυνηγούν, τρομοκρατούν και γενικά ισοπεδώνουν μονογονεϊκή οικογένεια, κατασκευάζοντας, εντέχνως και επιμελώς, προβλήματα και συκοφαντίες εκεί που δεν υπάρχουν.

Εδώ στα χωριά του Ρέθυμνου χωματόδρομοι τσιμεντονονται/ασφαλτονονται, δάση αποψιλώνονται (και) απο ανήλικους… συντελλουνται μη αναστρεψιμα εγκληματα εναντια στην αληθινη φυση, βιοποικιλοτητα, την πραγματικη ζωη εν γενει.

Ένα από αυτά είναι και το αφήγημα ότι «όλοι πρέπει να περάσουν covid-19».

Όχι, δεν είναι καθόλου έτσι καθώς υπάρχει τεράστια διαφοροποίηση στα αίτια παιδικών ασθενειών (ιλαρά, ανεμοβλογια κτλ), όπως τεκμηριώνεται επιστημονικά (και από όσους/ες ιατρούς αρνούνται να υποκύψουν στους εκβιασμούς των φαρμακοβιομηχανιών και συνηδητά επιλέγουν την πίση στον όρκο του Ιπποκράτη- αυτοί λέγονται φυσίατροι διότι ως θεραπευτικό μέσο χρησιμοποιούν τη φύση και τις θεραπευτικές της ιδιότητες) συνιστούν απλά διεργασίες ανάπτυξης, ισχυροποίησης και εξέλιξης του ανοσοποιητικού συστήματος των μικρών παιδιών, είναι πολύ σημαντικό να τις περνά ο ανθρώπινος οργανισμός σε μικρή ηλικία, είναι μεταδοτικές αλλά όχι μολυσματικές.

Ο covid-19 συνιστά μολυσματική ασθένεια και τα αίτια της σχετίζονται άμεσα με την βιομηχανοποίηση των πάντων, τις ΒΑΠΕ, τις ακτινοβολίες, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα απόβλητα, την πολυφαρμακία, τη μόδα του χειρουργείου, τον πόλεμο, την λεηλασία και καταστροφή της φύσης, τον τουρισμό και πλήθος άλλων αιτιών τα οποία πολύ εύκολα μπορούν να ανασταλλούν με την αποαστικοποίηση, επιστροφή σε γαϊδουρακια και ποικιλομορφία όλου του ενδώδυμου ζωϊκου βασιλείου(όχι πολλά μόνο από ένα είδος καθώς έτσι ευδοκιμούν συνθήκες αναπτυξης μολυσματικών καταστάσεων όπως ο covid-19), τοπικοποίηση, αποκέντρωση, επιστροφή στην ενδώδυμη φύση και βιοποικιλότητα, αυτάρκεια με σεβασμό και αρμονική συνύπαρξη όλων των στοιχείων της φύσης με φυσιολογικό τρόπο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s