ΠΑΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ.

https://athens.indymedia.org/post/1610392/

από Σύμπραξη Αναρχικών Sabate

15/02/2021 1 πμ.

Μετά από αρκετό διάλογο,διαπληκτισμούς με εθνικόφρονες και τη διακοπή του εθνικού τους ύμνου δημιουργήθηκαν δύο σώματα στο χώρο της πλατείας,όπου το ένα κινήθηκε με μια ελληνική σημαία αγκαλια ,ενώ το δεύτερο σώμα εξέφρασε τη διάθεση μετά από κουβέντα να γίνει πορεία με ταξικά αντικρατικά χαρακτηριστικά. Η πορεία ήταν μαζική είχε 150-200 άτομα , έντονο παλμό και αρκετή νεανική δυναμικη.


Σήμερα 14 Φλεβάρη υπήρχε ανώνυμο διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση ενάντια στα λοκνταουν στην πλατεία Γεωργίου.

Ως σύμπραξη Αναρχικών Σαμπατε έχοντας αναλύσει το ζήτημα των Λοκνταουν, θεωρήσαμε υψίστης σημασίας ζήτημα την παρέμβαση μας στη συγκέντρωση, με πανό, τρικακια, κείμενο και διάλογο στο χώρο της συγκέντρωσης. Αξιο αναφοράς είναι ότι αστυνομία είχε την πολιτική βούληση να μας απομονώσει και εμποδίσει να προσεγγίσουμε το χώρο της συγκέντρωσης κάτι που δεν κατάφερε.

Εδώ να επισημάνουμε ότι είχαμε προβλέψει τη συνάντησή μας με εχθρικές προς εμάς συνειδήσεις υποκινούμενες από άτομα με εθνικά φρονήματα. Όμως δεν υποτιμήσαμε τον παράγοντα της παρουσίας πολύ κόσμου ταξικά και κοινωνικά κοντά μας, με τον οποίο είναι πλέον πιο σημαντικό απο ποτέ να συνδεθούμε και ο οποίος θα κατέβαινε στη βάση της εναντίωσης στα αντιλαϊκά μέτρα.

Όπως αυτό επαληθεύτηκε. Μετά από αρκετό διάλογο,διαπληκτισμούς με εθνικόφρονες και τη διακοπή του εθνικού τους ύμνου δημιουργήθηκαν δύο σώματα στο χώρο της πλατείας,όπου το ένα κινήθηκε με μια ελληνική σημαία αγκαλια ,ενώ το δεύτερο σώμα εξέφρασε τη διάθεση μετά από κουβέντα να γίνει πορεία με ταξικά αντικρατικά χαρακτηριστικά.

Η πορεία ήταν μαζική είχε 150-200 άτομα , έντονο παλμό και αρκετή νεανική δυναμικη. Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τις δυσκολίες της εργατικής τάξης, τις ανάγκες της και να ανοίξουμε μαζί της δρόμο,να γνωριστούμε και να αγωνιστούμε.

Ο αγώνας ενάντια στην καραντινα ας γινει η αρχή για αγώνα ενάντια στο κράτος και την αστυνομία του.

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s