ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ: ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ: ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ

Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη

Τιμή πώλησης: 19,17 €

Περιγραφή

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ: ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ

Το νέο βιβλίο του Πέτρου Αργυρίου δεν είναι απλά ένα βιβλίο για τον Covid. Εξερευνά την πανδημία από κάθε της πτυχή, μέσω της εξαντλητικής συλλογής δεδομένων από την αρχή της πανδημίας μέχρι και το δεύτερο κύμα της, κινούμενο πέραν της συστημικής προπαγάνδας και της συνωμοσιολογίας, οπλίζοντας τον αναγνώστη με την γνώση του τι ήταν, τι είναι, πως εξελίσσεται η πανδημία και πώς αυτή και η αντιμετώπισή της θα επηρεάσει την ζωή του τα επόμενα χρόνια.

“…Ένας νέος τύπος ανθρώπου δημιουργείται εδώ και χρόνια: Ο ανέπαφος άνθρωπος, ο τηλεάνθρωπος, καλύτερα προσαρμοσμένος στις νέες τεχνολογίες. Και για να κυριαρχή – σει αυτός, ο προηγούμενος, ο κοινωνικός άνθρωπος, ο Homo Socialis και ο κόσμος του, πρέπει να εξαφανιστούν: Η πανδημία ήταν η τέλεια ευκαιρία για αυτό…»

«…Η κατάσταση εξαίρεσης, όμως, της πανδημίας ήταν εξαιρετική ευκαιρία για να επι – τραπεί κατάσταση εξαίρεσης και στην ανάπτυξη, δοκιμή, έλεγχο και έγκριση των εμ – βολίων, ενώ οι φαρμακευτικές απαίτησαν να εξαιρεθούν και από την ευθύνη για τυχόν παρενέργειες…»

«…Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από αμέλεια και εγκληματικές εντολές κυβερνήσεων και κυβερνητών. …η αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν χειρότε – ρη από την ίδια την πανδημία, καθώς οι νεκροί που προκλήθηκαν από την αντιμετώπιση ήταν πολλοί περισσότεροι από αυτούς που σκότωσε άμεσα ο κορονοϊός.»

«…Το δεύτερο κύμα στην Ευρώπη έχει πολύ μεγαλύτερη διασπορά και αριθμούς, αλλά πιθανότητα θα έχει σημαντικά μικρότερη θνητότητα…». «Οι ειδικοί, εξετάζοντας τις πανδημίες του παρελθόντος, έχουν αποκτήσει την επαγγελ – ματική διαστροφή να εξετάζουν κάθε πανδημία από την οπτική του χειρότερου δυνα – τού σεναρίου. Στην καθημερινή ζωή όμως, κουμάντο κάνει το ανοσοποιητικό μας που συνήθως κάνει εξαιρετική δουλειά. Η έκπληξη που μπορεί να ανατρέψει τις προβλέψεις των ειδικών, τον πανικό και την δικτατορία του φόβου, βρίσκεται ήδη μέσα σε πολλούς από εμάς.»

Σελίδες: 202

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s